<style> .wpb_animate_when_almost_visible { opacity: 1; }</style>

NAŠE USLUGE

Novogradnja i rekonstrukcije

Vođenje projekata

Možemo voditi vaš projekt od najranijih faza izrade studije izvedivosti i otkupa zemljišta, do projektiranja, izvođenja i primopredaje završenog objekta. U našem radu se držimo međunarodnih profesionalnih i etičkih standarda na dobrobit naših klijenata i cijelog projektnog tima.

RICS procjene

Procjene i studije izvedivosti

Našim klijentima pružamo stručno savjetovanje u procjenama vrijednosti nekretnina u skladu s RICS standardom («crvenom knjigom»). Naše savjetovanje je pokriveno adekvatnom policom osiguranja od profesionalne odgovornosti te imamo bogato iskustvo u procjenama različitih vrsta nekretnine za različite svrhe.

LEED i BREEAM

Savjetovanje u održivosti

Bricmore je pionir održive gradnje u regiji, u savjetovanju mnogih klijenata koji su među prvima krenuli s implementacijom zelene gradnje u jugoistočnoj Europi. Upravljali smo certifikacijom prve zgrade certificirane prema BREEAM standardu u Hrvatskoj te također pružamo LEED savjetovanje našim klijentima. Možemo procijeniti vaše postojeće zgrade ili vas savjetovati prilikom izgradnje novih projekata prema BREEAM i LEED standardima.

Tehničko savjetovanje

Tehničko dubinsko snimanje

Ako razmišljate o kupnji, prodaji ili zakupu nekretnine, mi je možemo za vas provjeriti te vas izvijestiti u kakvom je stanju, je li u skladu sa trenutnim standardima i najboljom praksom te da li zahtjeva dodatna ulaganja. Prepustite nama tehhnički dio posla dok se vi fokusirate na svoju osnovnu djelatnost.

Nadzor gradnje

Stručni nadzor

Imamo bogato iskustvo u poslovima stručnog nadzora na objektima visokogradnje i energetike kako sa novogradnjom tako i sa rekonstrukcijama, uvijek se koncentrirajući na zakonske okvire, kvalitetu i zadovoljstvo klijenata.